Erişilebilirlik Ayarları

Yazı boyutu

Renk Seçenekleri

Tek renkli Sessiz renk Koyu

Okuma araçları

izolasyon Yönetici

NOT: Fikir çağrısı kapanmıştır. Son başvuru tarih 10 Ocak 2023 idi.

13.Küresel Araştırmacı Gazetecilik Konferansı (GIJC23) 19-22 Eylül 2023 tarihlerinde İsveç’in tarihi Göteborg şehrinde yapılacak. Küresel Araştırmacı Gazetecilik Ağı (GIJN), Linnaeus Üniversitesi’ndeki Fojo Medya Enstitüsü ve İsveç’in ulusal araştırmacı gazeteciler derneği Föreningen Grävande konferansa  ev sahipliği yapacak.

Araştırmacı gazeteciler için en iyi konferans oturumlarını düzenlemek için GIJC23  oturum fikirlerinizi bekliyor. Aklınızda heyecan verici bir oturum varsa ya da önemli bir konu?

GIJN’in bu linkte yer alan başvuru formunu en geç 10 Ocak 2023 tarihine kadar İngilizce olarak  doldurup konferans komitemizin önerilerinizi değerlendirmesini sağlayabilirsiniz.

Oturum ve konu önerileri mutlaka İngilizce yapılmalıdır.  İngilizce dışında yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.

Bu Çalışma Bir Lisans Altında Lisanslanmıştır Creative Commons Atıf-Türevi Olmayan 4.0 Uluslararası Lisansı

İçeriklerimizi bir Creative Commons Lisansı Altında Ücretsiz, Çevrim içi veya Basılı Olarak Yeniden Yayınlayın.

Bu Yazıyı Yeniden Yayınla

Bu Çalışma Bir Lisans Altında Lisanslanmıştır Creative Commons Atıf-Türevi Olmayan 4.0 Uluslararası Lisansı


Material from GIJN’s website is generally available for republication under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International license. Images usually are published under a different license, so we advise you to use alternatives or contact us regarding permission. Here are our full terms for republication. You must credit the author, link to the original story, and name GIJN as the first publisher. For any queries or to send us a courtesy republication note, write to hello@gijn.org.

Sonrakini Oku