Erişilebilirlik Ayarları

Yazı boyutu

Renk Seçenekleri

Tek renkli Sessiz renk Koyu

Okuma araçları

izolasyon Yönetici

Küresel Araştırmacı Gazetecilik Konferansı (GIJC), iki yılda bir düzenlenen, araştırmacı gazetecilerin ve veri gazetecilerinin önde gelen uluslararası toplantısı!  2023’te düzenlenecek konferans 19-22 Eylül tarihleri arasında İsveç’in Göteborg kentinde gerçekleşecek.

GIJC23, sınır ötesi iş birliği ve çevrim içi aramadan gelişmiş veri analizine kadar 150’den fazla son teknolojileri kapsayan panel, atölye çalışmaları ve ağ oluşturma oturumlarına yer verecek. Bu oturumlar iklim değişikliği, demokrasi tehdidi, veri gazeteciliği, suç ve yolsuzluk, öğretim ve eğitim ve sürdürülebilirlik stratejileri hakkında özel oturumlar olacak.

Ayrıca en son güvenlik ipuçları ve 100 ülkeden meslektaşlarınızla ağ kurma ve iş birliği yapma şansı bulacaksınız. Alanının en iyilerinden öğrenebileceğiniz ve becerilerinizi güçlendirebileceğiniz,  en son araç ve tekniklerle eve dönebileceğiniz önemli bir konferans!

Sponsorlarımızın desteğiyle konferans, gelişmekte olan ve geçiş sürecindeki ülkelerdeki yerleşik ve gelecek vaat eden gazetecilere ve haklarından mahrum bırakılmış topluluklardan gazetecilere bu prestijli etkinliğe katılmaları için 150’den fazla burs sunuyor.

Konferans panelleri ve atölye çalışmaları İngilizce olarak yürütüleceğinden, lütfen burs başvurunuzu İngilizce olarak gönderiniz. Tüm detayları GIJN burs sayfasından detayları okuyup başvuru yapabilirsiniz.  

 

SON BAŞVURU TARİHİ: 28 Şubat 2023. Katılım hakkı kazanan gazetecilere 1 Mayıs 2023 tarihine kadar e-posta yoluyla bilgi verilecektir.

***İngilizce çalışma bilgisi olan ve başvuruyu İngilizce yapan gazeteciler değerlendirilecektir.***

 

Bu Çalışma Bir Lisans Altında Lisanslanmıştır Creative Commons Atıf-Türevi Olmayan 4.0 Uluslararası Lisansı

İçeriklerimizi bir Creative Commons Lisansı Altında Ücretsiz, Çevrim içi veya Basılı Olarak Yeniden Yayınlayın.

Bu Yazıyı Yeniden Yayınla

Bu Çalışma Bir Lisans Altında Lisanslanmıştır Creative Commons Atıf-Türevi Olmayan 4.0 Uluslararası Lisansı


Material from GIJN’s website is generally available for republication under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International license. Images usually are published under a different license, so we advise you to use alternatives or contact us regarding permission. Here are our full terms for republication. You must credit the author, link to the original story, and name GIJN as the first publisher. For any queries or to send us a courtesy republication note, write to hello@gijn.org.

Sonrakini Oku