Erişilebilirlik Ayarları

Yazı boyutu

Renk Seçenekleri

Tek renkli Sessiz renk Koyu

Okuma araçları

izolasyon Yönetici

Hikayeler

GIJN Masterclass: Washington Ülkenizde Ne Yapıyor?

Bu Yazıyı Oku

ABD hükümeti, dünyadaki hemen hemen her ülkeyle ve çeşitli şekillerde ilişki kuruyor. Bu ilişkiler bazen başkanlık ve kongre faaliyetleri, dış yardım, cezai soruşturmalar, kamu ve özel mali işlemler, lobicilik, silah satışları ve fazlasını kapsayabiliyor.

GIJN Masterclass’ta Pulitzer Ödüllü gazeteci Martha Mendoza GIJN’den David Kaplan konuşacak. Mendoza, ABD dışındaki gazetecilerin ülkelerinin Washington’dan nasıl etkilendiğini ve bunu nasıl daha etkili bir şekilde haber edeceklerini anlamalarına yardımcı olmak için tasarlanmış olan oturum GIJN’in popüler yazısı “ABD’nin Dünya Üzerindeki Etkisini Araştırmak” odağında uygulamalı yürütülecek.

Martha Mendoza, Associated Press’te iki kez Pulitzer ödüllü almış bir muhabirdir. California’daki Silikon Vadisi’nden son dakika haberleri, girişim ve araştırmacı gazetecilik odağında yazıyor. 2015 yılında Güneydoğu Asya’daki balıkçılık endüstrisinde zorla çalıştırmayı ortaya çıkaran bir ekibin parçasıydı ve bu, 2.000 kölenin serbest bırakılmasına yardımcı oldu.

David Kaplan, Küresel Araştırmacı Gazetecilik Ağı’nın yönetici direktörü ve oturumun moderasyonunu yürütecek. Kaplan, 35 yıldan fazla bir süredir araştırmacı gazeteci olarak çalıştı, iki düzine ülkeden haber yaptı ve 25’ten fazla ödül kazandı veya paylaştı.

Gelecekteki etkinliklerle ilgili ayrıntılar için Twitter adresimizi  @gijn takip edebilirsiniz ve haber bültenimize üye olabilirsiniz.

Masterclass’a buradan kaydolun!
Tarih: 25 Ekim 2022 Salı
Saat: 9:00 EDT – Şehrimde saat kaç?
Not: Webinar Fransızca, İspanyolca, Rusça ve Arapça olarak tercüme edilecektir.

Bu Çalışma Bir Lisans Altında Lisanslanmıştır Creative Commons Atıf-Türevi Olmayan 4.0 Uluslararası Lisansı

İçeriklerimizi bir Creative Commons Lisansı Altında Ücretsiz, Çevrim içi veya Basılı Olarak Yeniden Yayınlayın.

Bu Yazıyı Yeniden Yayınla

Bu Çalışma Bir Lisans Altında Lisanslanmıştır Creative Commons Atıf-Türevi Olmayan 4.0 Uluslararası Lisansı


Material from GIJN’s website is generally available for republication under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International license. Images usually are published under a different license, so we advise you to use alternatives or contact us regarding permission. Here are our full terms for republication. You must credit the author, link to the original story, and name GIJN as the first publisher. For any queries or to send us a courtesy republication note, write to hello@gijn.org.

Sonrakini Oku